Ohjatut treenit alkavat 1.6.2020

Ohjatut treenit alkavat taas!

Valtiovallan ohjeistuksen salliessa Lahden Gentai ry aloittaa ohjatut treenit 1.6.2020. Harjoitukset järjestetään porrastetusti ja osallistujamääriä rajoitetaan.

Puolen tunnin porrastuksen aikana päättyvän treenin osallistujat ehtivät poistua tiloista ennen alkavan treenin osallistujien saapumista. Pukuhuoneiden käyttöä ja tiloissa viipymistä toivotaan muutoinkin vältettävän – tule mielellään paikalle treeniasussa ja poistu tiloista mahdollisimman pian harjoituksen päätyttyä. Jos mahdollista, käy suihkussa vasta kotona. Itsestään selvää on, ettei sairaana harjoitella. Pysy kotona, jos sinulla on vähänkään hengitystieoireita. Huolehdi myös harjoitusasusi puhtaudesta pesemällä se usein. Puhdista käyttämäsi välineet treenin jälkeen, salilla on tähän tarkoitukseen desinfiointiainepulloja ja paperia.

Tärkeää: tullessasi saliin, löydät no touch -käsidesiautomaatin. Levitä desinfiointiainetta huolellisesti käsiisi, myös peukaloihin, kämmenselkiin, sormien väliin, sormenpäihin ja kynsienalusiin. Hiero käsiä vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes ne ovat täysin kuivat.

 

Osallistujamäärän rajoittamisen vuoksi kaikkiin treeneihin tulee ilmoittautua ennakkoon Avoinna24-palvelussa. Kahvakuula ja cross training-harjoituksissa osallistujia voi olla enintään 15, ulkotreeneissä 40. Kamppailulajeissa maksimiosallistujamäärä on 25. Harjoittele koko vuoro saman parin kanssa / sparritreeneissä 3–4 hengen pienryhmä. Ei kättelyä.

Suosittelemme ilmoittautumaan vain yhteen harjoitukseen päivässä, näin kaikki halukkaat pääsevät treenaamaan. Nyt onkin hyvä tilaisuus monipuolistaa omaa harjoittelua treenaamalla eri lajeja ristiin. Myös viikkoaikataulu on laadittu tätä silmällä pitäen.

Huomaa! Harjoittelun edellytyksenä on maksettu jäsenmaksu tai voimassa oleva kymppikortti. Saliin saapuessasi, desinfioituasi kätesi, leimaa näyttöpäätteellä itsesi treeniin. Saat printteristä kuitin. Treenin vastuuhenkilö kerää osallistujilta kuitit ennen harjoituksen alkua.

Tervetuloa treenaamaan!

Vastaa