Kuntopotkunyrkkeily on hauska ja energinen laji peruskuntoiluun sekä motoriikan ja liikkuvuuden ylläpitämiseen. Alkulämmittelyineen se sopii niin kunnon kohottamiseen, koordinaation, tasapainon ja kehonhallinnan kehittämiseen kuin kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.

Kuntopotkunyrkkeilytunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli potkuihin, lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen. Tunneilla tehdään erilaisia lihaskunto- ym. harjoitteita tehokkaan ja kokonaisvaltaisen treenin aikaansaamiseksi. Näkyvin ero kuntopotkunyrkkeilyn ja kilpapotkunyrkkeilyn välillä on, että kuntopotkunyrkkeilyn harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan nimenomaan kuntoilemiseen, kun vastustajina ovat salin lyönti- ja potkuvälineet, kuten lyönti- ja potkutyynyt.

Kuntotasostasi riippumatta, treenatessasi tosissasi, mutta ei niin vakavasti, ajatus nollaantuu sekä kuntosi kasvaa. Harjoitteet suoritetaan pääosin ajastinta sekä mieltäsi vastaan. Pahin vastustajasi tässäkin lajissa on korviesi välissä, täällä voit siis huijata vain itseäsi.

Laji tarjoaa täyttä todellisuuspakoa: arki unohtuu, kun yhteistyö parin kanssa vaatii keskittymään herpaantumatta. Fiilis nousee taivaisiin samaa tahtia sykkeen kanssa! Lue kahden teinitytön ja heidän äitiensä tarina Alkujännityksestä suoraan koukkuun🥊

Kuntopotkunyrkkeily lisää siis niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia. Lajista löytyy haastetta kaikille ja alkuun varusteetkin voi lainata saliltamme. Asuksi käy hyvin normaali sisäliikunta-asu, paljaat jalat tai vaihtoehtoisesti nyrkkeilytossut.

Nyt tarjolla myös n. +50-vuotiaille vähän kevyempi kuntopotkunyrkkeilytunti. Alaikäraja on ohjeellinen eikä yläikärajaa ole. Tämä lauantain klo 12-13 tunti on todellinen matalan kynnyksen treeni, jolla saat vanhempanakin vaihtelua kuntoiluusi. Liikkumisen aloittaminen ei ole iän tai kunnon puolesta koskaan liian myöhäistä! Tästä syystä tunnin nimessäkin on (n.), joka tarkoittaa siis myös sinua, jolla ikää ei ole vielä 50 vuotta, mutta joka olet myöntänyt itsellesi tarvitsevasi aloittaa liikunnan käytännössä nollasta.

Vuorolla kuitenkin pyritään huomioimaan kuntotasosi ja myös sen kohoaminen. Älä siis harmittele, jos mielestämme olet liian hyväkuntoinen tähän ryhmään, vaan etene rohkeasti kannustuksemme ja ohjeistuksemme myötä kovemman treenin kuntopotkunyrkkeilytunneillemme.

Kokeilutreenin pääset varaamaan täältä ja suoraan verkkokauppaan pääset täältä.

Kokeilutreeni Gentailla aina ilmainen, tule ja innostu!