Kuntopotkunyrkkeily on hauska ja energinen laji peruskuntoiluun sekä motoriikan ja liikkuvuuden ylläpitämiseen. Alkulämmittelyineen se sopii niin kunnon kohottamiseen, koordinaation, tasapainon ja kehonhallinnan kehittämiseen kuin kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.

Kuntopotkunyrkkeilytunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli potkuihin, lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen. Tunneilla tehdään erilaisia lihaskunto- ym. harjoitteita tehokkaan ja kokonaisvaltaisen treenin aikaansaamiseksi. Näkyvin ero kuntopotkunyrkkeilyn ja kilpapotkunyrkkeilyn välillä on, että kuntopotkunyrkkeilyn harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan nimenomaan kuntoilemiseen, kun vastustajina ovat salin lyönti- ja potkuvälineet, kuten lyönti- ja potkutyynyt.

Kuntotasostasi riippumatta, treenatessasi tosissasi, mutta ei niin vakavasti, ajatus nollaantuu sekä kuntosi kasvaa. Harjoitteet suoritetaan pääosin ajastinta sekä mieltäsi vastaan. Pahin vastustajasi tässäkin lajissa on korviesi välissä, täällä voit siis huijata vain itseäsi.

Laji tarjoaa täyttä todellisuuspakoa: arki unohtuu, kun yhteistyö parin kanssa vaatii keskittymään herpaantumatta. Fiilis nousee taivaisiin samaa tahtia sykkeen kanssa! Lue kahden teinitytön ja heidän äitiensä tarina Alkujännityksestä suoraan koukkuun🥊

Kuntopotkunyrkkeily lisää siis niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia. Lajista löytyy haastetta kaikille ja alkuun varusteetkin voi lainata saliltamme. Asuksi käy hyvin normaali sisäliikunta-asu, paljaat jalat tai vaihtoehtoisesti nyrkkeilytossut.

Kokeilutreenin pääset varaamaan täältä ja suoraan verkkokauppaan pääset täältä.