Kuntopotkunyrkkeily on hauska ja energinen laji peruskuntoiluun sekä motoriikan ja liikkuvuuden ylläpitämiseen. Alkulämmittelyineen se sopii niin kunnon kohottamiseen, koordinaation, tasapainon ja kehonhallinnan kehittämiseen kuin kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.

Kuntopotkunyrkkeilytunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli potkuihin, lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen. Tunneilla tehdään erilaisia lihaskunto- ym. harjoitteita tehokkaan ja kokonaisvaltaisen treenin aikaansaamiseksi. Näkyvin ero kuntopotkunyrkkeilyn ja kilpapotkunyrkkeilyn välillä on, että kuntopotkunyrkkeilyn harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan nimenomaan kuntoilemiseen, kun vastustajina ovat salin lyönti- ja potkuvälineet, kuten lyönti- ja potkutyynyt.

Kuntotasostasi riippumatta, treenatessasi tosissasi, mutta ei niin vakavasti, ajatus nollaantuu sekä kuntosi kasvaa. Harjoitteet suoritetaan pääosin ajastinta sekä mieltäsi vastaan. Pahin vastustajasi tässäkin lajissa on korviesi välissä, täällä voit siis huijata vain itseäsi.

Laji tarjoaa täyttä todellisuuspakoa: arki unohtuu, kun yhteistyö parin kanssa vaatii keskittymään herpaantumatta. Fiilis nousee taivaisiin samaa tahtia sykkeen kanssa! Lue kahden teinitytön ja heidän äitiensä tarina Alkujännityksestä suoraan koukkuun🥊

Kuntopotkunyrkkeily lisää siis niin kehon kuin mielenkin hyvinvointia. Lajista löytyy haastetta kaikille ja alkuun varusteetkin voi lainata saliltamme. Asuksi käy hyvin normaali sisäliikunta-asu, paljaat jalat tai vaihtoehtoisesti nyrkkeilytossut.

Nyt tarjolla myös kuntoilua uudelleen tai ensi kertaa aloitteleville suunnattu, hiukan kevyempi kuntopotkunyrkkeilytunti lauantaisin klo 12-13. Tämä tunti on todellinen matalan kynnyksen treeni, jolla saat hyvän alkusysäyksen tai mukavaa vaihtelua kuntoiluusi. Pääroolissa tässä treenissä ei ole tekniikan viilaus vaan hauskuus, tsemppi ja rennon hikinen meininki.

Lyönti- ja potkusarjojen lisäksi näissä karkeloissa harjoitetaan kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja lihaskuntoakin. Liikkumisen aloittaminen ei ole iän tai kunnon puolesta koskaan liian myöhäistä – muttei myöskään liian aikaista 😄, siksipä kannattaa aloittaa ilonpito viimeistään nyt!  Kokeilutreeni on Gentailla aina ilmainen, tule ja innostu!

Kuntotasosi kohotessa ohjaamme ja kannustamme sinut mielellämme kovemman treenin kuntopotkunyrkkeilytunneillemme. Yhtä mielellämme tsemppaamme sinua muiden lajiemme treeneissä tai jäsenmaksuumme sisältyvän EasyFitin kuntosalinkin puolella.

Kokeilutreenin pääset varaamaan täältä ja suoraan verkkokauppaan pääset täältä