Kahvakuulaharjoittelun peruskurssi Gentailla alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Kahvakuulan peruskurssilla käydään läpi nostamisen perustekniikoita, opitaan turvallista harjoittelua ja saadaan valmiudet ryhmätunneille osallistumiseen. Kurssi soveltuu hyvin myös kertausharjoitukseksi nostamiseen liittyvissä tekniikoissa sitä haluaville. 

Ilmoittautuminen: maksa kurssi verkkokaupassa ja tee ajanvaraus kurssitunneille. Neljä tuntia käsittävän intensiivikurssin hinta 50 €.

Ota mukaan sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Gentailta löytyy runsaasti kahvakuulia 4–44 kg, joten omia kuulia et tarvitse.

Kurssin ohjaajina toimivat niin kotimaan kuin kansainvälisillä kisakentillä menestyneet Gentain kahvakuulailijat. Kahvakuulatreeni kehittää niin lihasvoimaa, hapenottoa kuin kehonhallintaa ja sopii kaiken kuntoisille, sillä treenin raskautta on helppo säätää valitsemalla sopivan painoinen kuula tai kaksi.

Lahden Gentai on liikuttanut lahtelaisia jo yli 20 vuoden ajan. Vaikka lajit ovat vuosien varrella vaihtuneet, asenne pysyy edelleen samana: toimimme voimakkaasti “me”-hengessä ja toivotammekin tervetulleiksi kaikki ikään, sukupuoleen ja lajitaustaan katsomatta.

Gentain uuden upean salin löydät Lahden Easyfit-kuntokeskuksen toimitiloista Launeen hypermarkettien välistä (Kontti-kirppiksen talo), Ajokatu 65. 

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com