Gentain hallitus esittäytyy

Lahden Gentai ry:n jäsenten vuosikokouksessa 27.10.2020 valitsemat
puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet:


Nanne, Jan Laitiainen, puheenjohtaja. Kaikkien tuntema seuran perustajajäsen. Varmistaa salin ilmanvaihdon jos ei muuten niin polkemalla vimmatusti fillaria 🚲🚲🚲💪👌👊.


Juha Immonen, rahastonhoitaja. Henkeen ja vereen digitalisaation kannalla. Kahminut mitaleita 🥇🥈🥉 taidossa mutta nykyisin treenaa crossia 🏋️‍♂️, johon sisällyttää vähän raskaampia kahvakuulaosioita 💪👌.

 

 

Antti Lius, varapuheenjohtaja. Vaatimaton kuntopotkunyrkkeilyn lajivastaava, joka käyttää mukavasti hymiöitä viestinnässä 🥊💥💪👌👊🕺🕺🕺🕺🕺. On myös haka värväämään treenaajia vetäjiksi 😄😄😄🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️.


Tuomas “Waffa” Ovaska, kahvakuulan lajivastaava, kaikkien aikojen romanttisin 💞💞💞💞suomalaiskahvakuulaaja, lemppari long cycle all night long 🎶🎵🎶.


Mikko Pönkänen, Cross Trainingin lajivastaava lokakuusta 2020 lukien 🏋️‍♂️💪🏋️‍♀️. Treenejä vetänyt jo useamman vuoden – niinkö kauan kuin ct on Gentain lajivalikoimassa ollut? Kärrää autokuorman 🚙👌🏃‍♀️🏋️‍♀️💪🤩 naapuruston naisia mukanaan treeneihin.


Peete, Peter Laitiainen, perustajaveljeksistä hiljaisempi, seuran korvaamaton 👌👌👌 taustavaikuttaja, hoitaa monet hommat joita muut ei tiedä olevan olemassa. Oikea Puuha-Peete 👏👌👍! Luopuu puhelimesta 📞📞 vain jos molemmista käsistä löytyy raskaat kahvakuulat.


Elisa Ellu Suominen, kovakuntoinen hymyhuuli, nousee rauta 🏋️‍♀️ ja lentää askel 🏃‍♀️. Aina tsemppaamassa muita ja kohottamassa henkeä pirtsakalla nice-näkökulmalla 💪💪💪💪👍👍👍👍💗💗💗💗.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.