Pitääkö käydä peruskurssi ennen kuin voin tulla mukaan tunneille? Miksi?

Kyllä, mikäli laji on sinulle uusi.
Peruskurssilla opetellaan kunkin lajin perustekniikat ja tavallisimmat harjoitteet rauhassa. Mikäli tulet tunnille tietämättä perusteita, menee treenin vetäjältä kohtuuttoman paljon aikaa tekniikan läpikäymiseen, eikä aikaa jää itse treenin vetämiseen.

Pitääko tunnille/kurssille varata paikka?

Kyllä. Toistaiseksi emme ole joutuneet käännyttämään tulijoita ovelta, mutta mikäli salissa on liikaa väkeä, ilmoittautuneet ovat etusijalla.
Muutenkin on hyvä varata tunnit nettijärjestelmämme kautta. Treeninvetäjät näkevät kuinka paljonko väkeä on tulossa paikalle. Lisäksi pystymme pitämään paremmin kirjaa treenikävijöistä ja suhteuttamaan treenien määrän siihen.

Missä voin ilmoittautua tunnille/kurssille?

Tunneille voit ilmoittautua tekemällä varausjärjestelmäämme tunnukset ja varaamalla paikan varausjärjestelmämme kautta.

Tunnukset pääset tekemään tästä: https://lahdengentai.avoinna24.fi/reservation

Tarvitsenko oman kuulan?
Et tarvitse, ellet tee treeniä yli 40 kilon monsterilla. Salillamme on reilusti kuulia neljästä neljäänkymmeneenneljään kiloon saakka. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva paino.
Olen tällä hetkellä hieman huonossa kunnossa, voinko tulla mukaan?

Tottakai, ensimmäinen voitto on kun saavut salille. Me toivotamme tervetulleeksi kaikki kuntoon ja sukupuoleen katsomatta. Jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaisesti. Esimerkiksi cross training liikkeistä löytyy helpotettuja versioita ja kahvakuulassa treenin raskautta voi säädellä valitsemalla kevyemmän tai raskaamman kuulan.

Minulla on urheilu-/muu vamma, onko joku laji minulle sopiva?

Me emme pysty tietämään sitä etukäteen. Tietyt vammat estävät joidenkin lajien treenaamisen. Esimerkiksi välilevyn pullistumasta kärsivän ei kannata tulla kuulatunnille. Mikäli sinulla on jokin vamma tai sairaus, kannattaa aina keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
Treeneihin osallistutaan omalla vastuulla.

Onko jokin laji minulle liian trendikäs?

Ei. Me olemme ry, joten trendikkyydellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä ja miten meillä treenataan. Me olemme aina tehneet sitä mikä on hauskaa ja tehokasta. Tosin kyllä varsin trendikkäitä ovat taustalla pauhaava kunnon treenimusa ja tietysti hirrveen vaffat vetäjämme 😉

Mitä minun pitää ottaa mukaan?

Normaalit sisäliikuntavatteet, myös juomapullo on hyvä olla mukana. Salissamme treenataan tatameilla, joten kenkiä et tarvitse. Kuntotunneilla voi halutessaan käyttää (mielellään matalapohjaisia) kenkiä.

Tarvitseeko jäsenmaksun lisäksi maksaa joka kerta kertamaksu?

Ei tarvitse. Maksat joko jäsenmaksun tai osallistumisen 10 kerran kortilla.

Miten 10-kerran kortti toimii?

10-kortti ostetaan Gentain verkkokaupasta https://lahdengentai.avoinna24.fi/webstore. Tarvitset tagin jonka voit lunastaa vetäjältä. Tagin leimatessa salille tullessa rekisteröi järjestelmä käynnin ja ohjaajalle ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Millä voin maksaa jäsenmaksun, 10-kortin tai kurssin?

Jäsenmaksut, 10-kortit ja kurssit maksetaan ensisijaisesti verkkokaupassa. Jos käytössäsi on Smartum, ePassi, Edenred tai Tyky, sovi maksusta salilla.

Voinko tulla katsomaan tuntia?

Kyllä, tatamin reunalla on aina tilaa. Vetäjät kertovat mielellään toiminnastamme. Kysy rohkeasti.