Pitääkö käydä peruskurssi ennen kuin voin tulla mukaan tunneille? Miksi?

BJJ- ja Cross Training -tunneille kyllä, mikäli laji on sinulle uusi.
Peruskurssilla opetellaan kunkin lajin perustekniikat ja tavallisimmat harjoitteet rauhassa. Mikäli tulet tunnille tietämättä perusteita, menee treenin vetäjältä kohtuuttoman paljon aikaa tekniikan läpikäymiseen, eikä aikaa jää itse treenin vetämiseen. Kuntopotkunyrkkeily- ja kahvakuulatreeneihin voit tulla myös ilman kurssia.

Pitääko tunnille/kurssille varata paikka?

Kyllä. Covid-19 epidemian aikana joudumme rajoittamaan treeneihin osallistuvien määrää ja sen varmistamiseksi kaikille tunneille on tärkeää ilmoittautua/varata paikka Avoinna24 –palvelussa.
Muutenkin on hyvä varata tunnit nettijärjestelmämme kautta. Treeninvetäjät näkevät kuinka paljonko väkeä on tulossa paikalle. Lisäksi pystymme pitämään paremmin kirjaa treenikävijöistä ja suhteuttamaan treenien määrän siihen.

Missä voin ilmoittautua tunnille/kurssille?

Ilmoittautumaan pääset tästä (Avoinna24.fi/Lahden Gentai ry). Varattuasi paikan tunnille tai kurssille maksa tarvittaessa jäsen- tai kurssimaksu verkkokaupassa.

Huom! Kokeilutreeni on meillä aina ilmainen. Ota tarvittaessa yhteys lajivastaavaan. Heidän tietonsa löydät sivun alalaidasta.

Tarvitsenko oman kuulan?
Et tarvitse, ellet tee treeniä yli 40 kilon monsterilla. Salillamme on reilusti kuulia neljästä neljäänkymmeneenneljään kiloon saakka. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva paino – tai kaksi 😊
Olen tällä hetkellä hieman huonossa kunnossa, voinko tulla mukaan?

Tottakai, ensimmäinen voitto on kun saavut salille. Me toivotamme tervetulleeksi kaikki ikään, sukupuoleen, taustaan ja tavoitteisiin katsomatta. Jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaisesti.

Meillä onkin erityisesti kuntoilua uudelleen tai ensi kertaa aloitteleville tarjolla kuntopotkunyrkkeilyn kevyempi versio lauantaisin klo 12-13. Cross trainingissa liikkeistä löytyy helpotettuja versioita ja kahvakuulassa saman treenin voi tehdä yhdellä neljän kilon kuulalla, tuplakolmekutosilla tai jotain siltä väliltä 😊

Minulla on urheilu-/muu vamma, onko joku laji minulle sopiva?

Me emme pysty tietämään sitä etukäteen. Tietyt vammat estävät joidenkin lajien treenaamisen. Esimerkiksi välilevyn pullistumasta kärsivän ei kannata tulla kuulatunnille. Mikäli sinulla on jokin vamma tai sairaus, kannattaa aina keskustella asiasta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
Treeneihin osallistutaan omalla vastuulla.

Onko jokin laji minulle liian trendikäs?

Ei. Me olemme ry, joten trendikkyydellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä ja miten meillä treenataan. Me olemme aina tehneet sitä mikä on hauskaa ja tehokasta. Tosin kyllä varsin trendikkäitä ovat taustalla pauhaava kunnon treenimusa ja tietysti hirrveen vaffat vetäjämme 😉

Mitä minun pitää ottaa mukaan?

Normaalit sisäliikuntavatteet, myös juomapullo on hyvä olla mukana. Salissamme treenataan tatameilla, joten kenkiä et tarvitse. Kuntotunneilla voi halutessaan käyttää (mielellään matalapohjaisia) kenkiä.

Tarvitseeko jäsenmaksun lisäksi maksaa joka kerta kertamaksu?

Ei tarvitse. Jäsenmaksuumme sisältyvät kaikki ohjatut treenit, salien vapaa käyttö omatoimitreeneihin sekä EasyFitin kuntosali ja virtuaalitunnit.

Vaihtoehtona jäsenmaksulle voit maksaa Gentain treenin kertamaksulla tai 10 kerran kortilla.

Miten 10-kerran kortti toimii?

Tullessasi Gentain saliin leimaat itsesi näyttöpäätteellä treeniin. Saat printteristä kuitin. Treenin vastuuhenkilö kerää osallistujilta kuitit ennen harjoituksen alkua.

Kymppikorttiin emme valitettavasti voi myydä Easyfitin avaintagia, joten sillä pääset osallistumaan treeneihin niinä aikoina, jolloin Easyfitin asiakaspalvelu on auki (https://www.easyfit.fi/fi/lahti). Verkkokaupasta ostettu kymppikortti on voimassa 3 kk. Suosittelemme kymppikortin sijaan jäsenmaksua, jolloin voit lunastaa avaintagin, jolla saat myös lukittavan pukukaapin käyttöösi treenin ajaksi.

Millä voin maksaa jäsenmaksun, 10-kortin tai kurssin?

Jäsen- ja kurssimaksut sekä 10-kortit maksetaan ensisijaisesti verkkokaupassa.

Meille käy myös Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak.