Cross Trainingin neljän tunnin peruskurssi alkaa tiistaina 8.9.2020. Kurssin hinta 60 €. Hinta sisältää osallistumisoikeuden myös kahvakuulan ja kuntopotkunyrkkeilyn peruskursseille!

Kurssitunnit tiistaisin klo 17-18 ja perjantaisin klo 18-19, ajalla 8.-18.9.2020. Kurssiostoksille pääset tästä ja ilmoittautumaan kurssitunneille tästä.

Toiminnallisen harjoittelun kuninkuuslaji, Cross Training on tie monipuoliseen fyysiseen kuntoon ja hyvään mieleen. Kurssin aikana opetellaan henkilökohtaisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa turvallisesti toiminnallisen harjoittelun perusteet, sekä tutustutaan painonnosto- ja kehonpainoharjoittelun tekniikoihin.
Kurssin jälkeen olet valmis jatkamaan harjoittelua tavoitteellisessa jatkoryhmässä!

Lahden Gentai on menestynyt urheiluseura, joka on saavuttanut menestystä kamppailulajien lisäksi myös muissa lajeissa kuten kahvakuulaurheilussa sekä Cross Trainingissa
Olet sitten vasta kuntoilua aloitteleva harrastaja tai kilpaileva urheilija, sovit varmasti joukkoon ja saat tehoa treeniin kuin treeniin. Tavoitteena on terveempi, toimintakykyisempi ja itsevarmempi ihminen.

Gentain uuden upean salin löydät Easyfit Lahden toimitiloista Launeen markettien välistä (Kontti-kirppiksen talo), Ajokatu 65, 15500 Lahti.

Lisätietoja lahdengentai@gmail.com

Tervetuloa!