Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa elokuussa tiistaina 20.8 klo. 18.30.
Kuusi viikkoa kestävällä peruskurssilla opetellaan Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja Lukkopainin perustekniikoita kokeneiden kisoissa meritoituneiden ohjaajien johdolla.
Harjoitukset ovat tiistaisin 18.30-20.00 ja torstaisin 17.00-18.30.

Kurssin hinta vain 60€ (sisältää kulku/avaintagin!)
Brasilialainen Jiu-Jitsu ja Lukkopaini ovat maailman nopeimmin kasvavia kamppailulajeja. Lajien monipuolisuus yhdistettynä fyysisen kunnon ja itsevarmuuden kehittymiseen tekevät niistä kokeilemisen arvoisen. Lahden Gentai on yksi lajin parhaita seuroja Suomessa, joten tervetuloa tunneille. Peruskurssin jälkeen innokkaimmat ovat valmiina kisamatoille valkovöisten sarjoihin.

Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai
tavoitteisiin katsomatta. Tervetuloa!

Lahden Gentai on yksi Suomen parhaista seuroista Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja lukkopainissa. Menestyksestä kertoo mm. lukuisat aikuisten sarjoista saavutetut MM- ja EM-mitalit. Lahden Gentai on yksi Suomen johtavia seuroja. Kurssille ilmoittaudutaan paikan päällä! Alkuun varusteeksi käyvät shortsit ja t-paita. Kurssin jälkeen harjoittelu jatkuu jatkoryhmässä. Gentain sisäänkäynnin löydät ydinkeskustasta vanhan Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19.

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com