Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja Lukkopainin kuuden viikon peruskurssi alkaa tiistaina 3.11.2020. Kurssin hinta 90 €.

Kurssitunnit tiistaisin klo 18.30-20 ja torstaisin klo 17-18.30, ajalla 3.11.2020-10.12.2020. Kurssiostoksille pääset tästä ja ilmoittautumaan kurssitunneille tästä.

Kurssilla opetellaan Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja Lukkopainin perustekniikoita kokeneiden kisoissa meritoituneiden ohjaajien johdolla. Alkuun varusteeksi käyvät shortsit ja t-paita. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu jatkoryhmässä, innokkaimmat ovat valmiina kisamatoille valkovöisten sarjoihin.

Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai tavoitteisiin katsomatta. Tervetuloa!

Brasilialainen Jiu-Jitsu ja Lukkopaini ovat maailman nopeimmin kasvavia kamppailulajeja. Lajien monipuolisuus yhdistettynä fyysisen kunnon ja itsevarmuuden kehittymiseen tekevät niistä kokeilemisen arvoisen, joten tervetuloa kurssille.

Lahden Gentai on yksi Suomen parhaista seuroista Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja Lukkopainissa. Menestyksestä kertoo mm. lukuisat aikuisten sarjoista saavutetut MM- ja EM-mitalit. Gentain uuden upean salin löydät Easyfit Lahden toimitiloista Launeen markettien välistä (Kontti-kirppiksen talo), Ajokatu 65, 15500 Lahti.

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com